Thorngrove Manor Hotel i Adelaide, South Australia

I staden Adelaide tillhörande delstaten South Austrailia hittar du ett romantiskt lyxhotell vid namnet Thorngrove Manor Hotel. Hotellet har en sagolik känsla och får dig nästan att känna dig del av en saga.

Hotellet har vunnit flera utmärkelser och du kommer finna att hotellet en väldigt hög klass. Hotellet är en perfekt plats för ett nykärt par att fly till för att få en perfekt helg för sig själva. Som svensk skulle några dagar på hotellet verkligen bistå med en unik och och romantisk upplevelse och rekommenderas starkt om du har ”vägarna förbi” och om priset självklart faller inom ramen för vad som är bekvämt för dig. Det är ett perfekt hotell för att fira smekmånaden och ger utan tvekan den romantiska upplevelsen som många andra hotell inte lyckas ge.

Hotellet är långt ifrån billigt och de lägsta priset för hotellrum ligger i skrivande stund på $790 AUD. I skrivande stund motsvarar det ca: 5400kr. Detta ger dig rummet ”Tower Loft Room” för två med inkluderad frukost dagen efter.

Tower Loft Room är dekorerat med exklusiva möbler och en stor Queen-size säng som båda förstärker känslan att du befinner dig på ett exklusivt slott. Du finner även en walk-in-gaderob och en HD TV i rummet. En privat matplats är plaserad vid fönstret som ger en härlig utsikt ut mot horizonten.

Om du går upp i prisklass finns det andra och mer exklusiva sviter att tillgå. Dyraste rummet är Queens Chambers på första våningen som är en svit med två rum för $1220 AUD.

Hotellet är väldigt privat och är ett av få hotell som erbjuder sina gäster en totalt privat upplevelse utan att behöva springa på andra hotellgäster. För nykära, nygifta eller för par som endast önskar att komma bort från vardagen och erbjuda varandra en väldigt romantisk upplevelse tillsammans så är detta hotellet perfekt.

Planerar du din smekmånad i Australien så bör du ta med detta hotellet på din lista över tänkbara alternativ.

Nyttiga Länkar:
Hotellets hemsida
Fler bilder (Hotellets hemsida)

För att hitta lägsta pris på hotellet så rekommenderar vi att du söker på Adelaide på sökmotorn billiga-hotell.nu. Även om pengarna kommer i andra hand för detta hotell så det dumt att inte försöka få det till ett så bra pris som möjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *