Bra hotell i centrala Malmö

rymliga rum i Hotel Mäster JohanI centrala Malmö hittar du hotellet Hotel Mäster Johan som är ett fyrstjärnigt hotell med väldigt härlig nordisk stil. Hotellet definieras inte direkt som ett lyxhotell jämfört med många andra hotell i den dyrare klassen, men och andra sidan är detta mycket billigare.

Du kan få ett hotellrum från 1 400 kronor per natt och då får du tillgång till ett centralt hotell som du i lugn och ro kan koppla av i efter långa dagar/kvällar ute i Malmö.

mysiga hotellrum Hotel Mäster Johan

Hotellet är ett ypperligt exempel på ett hotell som ligger en bra bit över genomsnittet i standard men som ändå inte springer iväg i några stora pengar. För företag går det utmärkt att rekommendera detta hotell då rummen är stora och det finns tillgång till skrivbord för att utföra diverse jobb. Det finns givetvis också gratis Internetuppkoppling som du kommer åt över allt i hotellet.

Malmö är en fantastisk stad med många olika hotell att välja mellan. Oavsett om du är ute efter lyx eller ett billigt boende för någon enstaka natt så är utbudet stort nog för att inte göra dig besviken.

Du kan besöka hotellmalmö.org för att söka och jämföra olika hotell i Malmö. Tjänsten är enkel och det går snabbt att hitta bra hotell som passar ens behov. Det finns en del lyxiga alternativ att välja mellan om du vill gå upp i standard, men just Hotel Mäster Johan är ett väldigt trevligt alternativ.

turning torso

Om ditt företag vill hålla i en konferens eller ett mindre event så ligger inte hotellet speciellt långt ifrån Turning Torso som är ett välkänt landmärke inte bara i regionen utan för hela Sverige. Ni kan helt enkelt arrangera konferensen eller eventet där. För mer information om det så bör du besöka deras hemsida här:
www.turningtorso.se

Turning Torso ligger inte långt ifrån Malmös centralstation nere i Västra Hamnen. Detta är ett mycket vackert område, speciellt under våren och sommaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *